Szállítási feltételek

A Weboldalon leadott rendelések kiszállítása saját autóval vagy futárszolgálattal történik az online rendelés során az Ügyfél által megadott címre.

Saját autóval kizárólag a budapesti vagy a pest megyei szállítási címmel rendelkező megrendeléseket szállítjuk. Szállítási napjaink: kedd,csütörtök, Futárunknál csak készpénzes fizetés lehetséges.

További címekre a Magyar Posta-val küldjuk a rendeléseket.

A futárszolgálat hétfőtől péntekig, 8:00-16:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben az Ügyfél ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban az Ügyfél biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben az Ügyfél a Szolgáltató által megjelölt időpontban nem tartózkodik az Ügyfél által a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével az Ügyfélnek lehetősége van a futárral új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. A szállítási díj tartalmazza a másodszori kézbesítést is.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból, akkor a csomag visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére és a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból (3. kiszállítás), ha a Vásárló a rendelés ellenértékét illetve az újabb szállítási költséget átutalással a Szolgáltató részére kifizette és a vételára a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

Fizetési feltételek

Az Ügyfél részére a Szolgáltató az alábbi fizetési módokat biztosítja:

  • Készpénzben és bankkártyával az áru raktárában történő átvételekor Azáru átvételekor történő fizetés választása esetén az Ügyfél a Szolgáltató raktárhelységében fizeti meg a termék vételárát készpénzben vagy bankkártyával a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség, bankkártyás fizetés esetén technikai hibákért nem vállalunk felellőséget. A termék átvételére az Ügyfél a fizetést követően jogosult.

  • Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Weblapon keresztül megrendelt termék futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy az Ügyfél a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben.

  • Előre utalás bankszámlaszámra: Az Ügyfél a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató Raiffeisen Bank Nyrt.-nél vezetett 12020304-01539214-00100000 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltüntetni. Előre utalás esetén az Ügyfél a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

  • Online bankkártyás fizetés: Az Ügyfél a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltatónak online banki felületen keresztül. Online bankkártyás fizetés esetén az Ügyfél a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.