A dobozáruzház.hu-t abból a célból hoztuk létre, hogy kisfelhasználói igényeket összehangoljuk a gyártói háttérrel.

10 éve indítottuk a Kartonbox Magyarország Kft, mely mára piac egyik jelentős szereplőjévé nőtte ki magát.

Azonban a magas gyártási darabszámok, a kis mennyiségek fuvarozása mindig is problémát okozott iparunkban.

A dobozáruház.hu könnyű, egyszerű webes felülettel rendelkezik, ahol a készleten lévő dobozok között válogathatnak partnereink, így sem gyártási határidő, sem a megfelelő méret kiválasztása nem okozhat gondot. Weboldalunkon igyekeztünk jól érhető leírásokat, fényképes illusztrációt, és minden egyéb fontos információt megadni ügyfeleink számára, hogy kiválasztás a lehető legrövidebb idő alatt vezessen eredményre. Amennyiben mégis elakadni, úgy hívhatja helpdesk vonalunkat. A szállítást saját gépjárműparkkal oldottuk meg, amivel a legrugalmasabb partnerek tudunk maradni alacsony költségek mellett. Célunk az, hogy olyan partnereket is gyártói áron, és gyártói tapasztalati háttérrel tudjunk kiszolgálni, akik csak eseti megrendelők, vagy kisfelhasználók.

A dobozáruház.hu modern raktározási rendszere akár arra is megoldást kínál, hogy raktárra történő gyártással állandó készletet tartva, akár külső csomagolásraktárnak használhassák cégünket. Sok esetbe előfordul, hogy annyi féle csomagolásra lenne szükség, hogy sem beszerzési, sem raktározási szempontból sem működőképes Önnek. Készletünkből azonban úgy válogathat, ahogy azt kedve tartja. Méretenként akár pár darabot, csak annyit, amennyire igazán szüksége van.

Kollegáink szakszerű segítséggel állnak rendelkezésére, így más hasonló termékeket forgalmazó cégekkel szemben, Ön a felmerülő kérdéseire is szakszerű válaszokat kaphat, illetve egy-egy csomagolás megtervezéséhez, kollegáink szakértő segítséget biztosítanak majd. Logisztikai szolgáltatásunkat ahhoz igazítottuk, hogy a kisebb mennyiségeket, kisebb fuvareszközökkel is el tudjuk látni, így házhozszállítással tettük teljessé szolgáltatásunk széles skáláját. Reméljük, hogy hamarosan Önt is megelégedet vevőink sorában tudhatjuk…